о игри елементи игре питања и одговори контакт

 

Баш-Челик Јуниор , питања и одговори


Драги моји јунаци и хероине, ако вам којим случајем нешто запне у току игре, ово је страница на којој можете поставити питање, а од мене ћете врло брзо добити одговор, а најбоља питања ће се са својим одговорима, наћи такође на овој страници.

 

                                                      

Питање: Када се добије картица провалија и врати се три поља у назад и стане опет  на празно поље да ли се узима опет картица? Исто вази и за картицу магла када се враћа на неко друго празно поље?
Одговор: Да наравно вуче се картица сваки пут када станете на празно поље.

Питање: Када могу да се користе картице за повећање храбрости? Само пре бацања или и после бацања. Значи имам картицу свећа и ако бацимо исти број да ли онда могу да узмем свећу или картице морају да се најаве унапред?
Одговор: Па картица се употребљава пре бацања, значи када играч одлучи да почне да је користи

Питање: Када се откључа капија да ли та капија остаје откључана за следећег играча или и тај играч мора да има кључ?
Одговор: Не може се проћи кроз капију ако немате кључ, предпоставља се да ће играц који откључа и закључати иза себе како други не би користили његов пут

Питање: Када се уопштено могу користити предмети? Значи на пример станем на празно поље извучем картицу Чизме од 7 миља и да ли могу одмах да то искористим да скочим на било које поље у долини и да ли ако је и то поље празно извлачим поново картицу?
Одговор: Предмете користите када дође ред на вас да играте и наравно када год желите, или одмах или касније и да, ако станете на празно поље поново се вуце картица

Питање: Када се има картица која спречава губитак храбрости, ваљда као Златна јабука, да ли ако ме чудовиште уплаши оно остаје на табли и по давању картице или се склања?
Одговор: Биће које није побеђено остаје, ви сте је само одобровољили Златном јабуком, али оно није уплашено побегло.

 

Сва права на овој игри задржавају аутори. Ниједан део ове игре не сме бити репродукован, похрањен у базу података или пренет у било којој форми и на било који начин (електронски, механички, фотокопирањем, снимањем или на други начин), без предходне писмене дозволе аутора.

2005 група аутора "Alea Magica"
регистрован и заштићен знак "Alea Magica"